Wednesday, February 5, 2014

Mary Kay Botanical Effects is on Sale Sale Sale! Murah Murah!! 2014

Assalamualaikum and hello there!
Hari ni ade very good news untuk anda semua my existing customers and also untuk anda yg berminat nak menggunakan Mary Kay!
Tak sabar-sabar nak bagitau ni, bulan ni adalah bulan promotion untuk MARY KAY BOTANICAL EFFECT SERIES yang anda tunggu2! :D

Tadaaa!

Buy Cleanser+Mask+Hydrate free Freshner (only pay RM228 instead of RM296)
And kalau consult dengan saya, boleh mix sesama botanical series ikut kesesuaian kulit anda :)
(Sebab tak semua orang boleh pakai 1set yang sama, depend on the skin condition)
Also, additional FREE Satin Lip Balm  or Mary Kay pencil eyeliner black/blue (boleh pilih warna)

Yayy!Best kan? :D
Tapi Sale ni start from 16 Febuari 2014 - 15 March 2014.
Jadi saya akan buka pre-order dulu.
Kenapa pre-order?
Sebab ikut pengalaman lepas, 1st day Sale je semua orang serbu beli banyak-banyak sampaikan belum habis tempoh sale, stok semua dah habis , licin!
Seriously, ini bukan buat cerita tapi kenyataan huhuhu.
So siapa cepat dia dapat! Tahun lepas ramai dah kecewa sebab lambat order, so tahun ni nak bukak order siap2 so bila 1st day Sale saya boleh cepat2 grab kan promotion ni untuk anda! :)

How to pre-order?
1. Pre-order akan dibuka sekarang 6/2/2014 hingga 15/2/2014 pukul 10malam
2. Whatsapp/sms saya at 0173262007 or email at mira_kiyatsu@yahoo.com untuk consultation kulit anda dahulu (untuk pengguna baru)
3. Place order : beri Nama, Alamat dan no telefon
4. Make half payment sahaja (beri transaction number) , another half selepas barang dah ready untuk dipos

4 steps saja. Senang kan?
Jom whatsapp , sms or email saya ;)

Thank you for reading
Independent Beauty Consultant Nur Amira
Whatsapp / sms : 0173262007
Email : mira_kiyatsu@yahoo.com





2 comments: