Monday, June 16, 2014

Mary Kay Tinted Lipbalm kegilaan ramai kembali semula Marykay@Play !

Assalamualaikum and hello!

I'm proud to announce Mary Kay Tinted Lipbalm yang pernah menjadi favourite ramai dulu, then hilang untuk few years dah kembali semula!
Dengan wajah baru, warna baru n kebaikan n manfaat yang lebih baik!

I'm soo excited! Jom layan gambar n warna yg ada :



Tadaa!
Available in 4 colors : (from left)
1. Orange You lovely
2. Pink Again
3. Atomic Red
4. In The Plum

So bagi korang yang sukakan something yang light, cute, fresh n dalam masa yg sama nak kan protection n melembapkan bibir boleh la guna ni. Warna sangat cantik!
Harga pun murah cuma RM29 saje best kan best kan :D


source : http://beautyreflectionsblog.com/


Pink Again > Orange You Lovely > Atomic red > In the Plum
credit to http://www.iknowallthewords.com/

Pink Again

In the Plum

Orange You Lovely

Atomic Red

Di samping tu korang boleh dapatkan CLUTCH yang sangat comel ni for FREE dengan pembelian set seperti berikut  :

SET 1
1x Mary Kay At Play™ Baked Eye Trio - Electric Spring, 2g
1x Mary Kay At Play™ Bold Fluid Eyeliner - The Real Teal, 3.5ml
1x Mary Kay At Play™ Triple Layer Tinted Lip Balm - Pink Again, 3.5g
FREE 1x Mary Kay At Play™ Colorful-Studded Clutch, 270mm (W) x 200mm (H) 

SET 2
1x Mary Kay At Play™ Baked Eye Trio - Neopolitan, 2g
1x Mary Kay At Play™ Bold Fluid Eyeliner - Gold Metal, 3.5ml
1x Mary Kay At Play™ Triple Layer Tinted Lip Balm - Atomic Red, 3.5g 
FREE 1x Mary Kay At Play™ Colorful-Studded Clutch, 270mm (W) x 200mm (H) 

SET 3
1x Mary Kay At Play™ Baked Eye Trio - Field Day, 2g
1x Mary Kay At Play™ Bold Fluid Eyeliner - Blue My Mind, 3.5ml
1x Mary Kay At Play™ Triple Layer Tinted Lip Balm - Orange You Lovely, 3.5g 
FREE 1x Mary Kay At Play™ Colorful-Studded Clutch, 270mm (W) x 200mm (H)

SET 4
1x Mary Kay At Play™ Baked Eye Trio - Sunset Beach, 2g
1x Mary Kay At Play™ Bold Fluid Eyeliner - Hello Violet, 3.5ml
1x Mary Kay At Play™ Triple Layer Tinted Lip Balm - In the Plum, 3.5g 
FREE 1x Mary Kay At Play™ Colorful-Studded Clutch, 270mm (W) x 200mm (H)

Haa complete siap ada lipbalm, eyeliner and eyeshadow lagi ^_^
Total set ni RM104 saja!

Berminat?
Macam mana nak dapatkan Tinted Lipbalm Mary Kay yang best ni?

SMS/Whatsapp saya di 0173262007
Mira

Peluang menjadi Mary Kay Beauty Consultant masih dibuka!
Sila refer sini

Thank you for reading ^_^


No comments:

Post a Comment