Friday, December 5, 2014

Mary Kay Promotion Disember 2014

Assalamualaikum & hello!

Disember adalah the end of year maka kita bagi lah promotion untuk End of Year!
Tapi apapun make sure uolls consult dengan saya dulu before beli ye because I always want to give the best for my deary customers & nak make sure korang semua cantik meletop! Gitu..

Ok jom tengok promo apa bulan ni :

1. MARY KAY NATURAL SHADE MAKE UP SET PROMO

Kalau uolls baru nak start make up sangat recommended ambik set yg ni sebab color dia memang sesuai utk semua tone kulit. Plus warna dia sangat natural, boleh la korang buat Nude Make Up or Natural Make Up. Tak pandai make up? Meh contact saya , saya ajar :D

Pastu sape nak buat hantaran kahwin ke tunang ke memang sangat perfect, semua dah ade tauu!







2. MARY KAY SKIN CARE SET PROMO

Ni basic set yang agak complete, lengkap dengan Oil Free Make Up Remover , Sun Protector & bedak Mineral Powder Foundation. Pastu dapat FREE 2 lipstick + 1 Cream Blusher.
Serius untung berganda!
Saye dah grab set ni awal2 lagi heheh ;p



3. MARY KAY PERFUME SET PROMO

Yang ni pun memang sesuai sangat sangat sangat lah kalau nak buat hantaran kahwin & tunang!.
Complete ada Perfume. Body Lotion dengan Shower Cream.
Wangi bertambah wangi!
Bau dia sedap , a bit sensual , feminine & elegant. Love it :)




4. MARY KAY CC CREAM PROMO

Siapa suka CC Cream angkat tangan!
Promo best ni untuk uolls boleh buat stock pastu jimat RM50 xpayah beli foundation brush dah.
Kita kasi FREE saje tauu




5. MARY KAY LEMON PARFAIT PEDICURE COLLECTION

For those yang cari Christmas Gift, this is the best idea!
Mesti yang dapat hadiah ni suka. Tak payah pergi salun nak buat pedicure, buat kat rumah pun boleh. Lagi jimat :D




Okay sekian promotion untuk bulan ni. Harap uolss happy sebab promotion kali ni untung berganda-ganda!

Oh lagi satu, bermula 1 Disember 2015 saya akan start bagi DISCOUNT VOUCHER untuk customers saya yg tersayang!
Amount voucher depends on pembelian anda ye dearies...

Love,

0173262007
MiraIxora
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Team Leader

Thank you for reading~! ^_^
#muahciked



No comments:

Post a Comment