Monday, February 2, 2015

Mary Kay Promotion Febuari 2015

Assalamualaikum & hello!

Promotion time~ Bulan ni punya promotion serius bestttt sangat!
And kita ada 2 new products lagi!

1. New Mary Kay True Dimension Sheer Lipstick Promotion

Datang dengan 4 warna yang sangat menarik!
Buatkan bibir kita nampak lebih segar & tak heavy , dalam masa yang sama tak berkilat!
Sesuai sangat untuk uolls yang suka light2 je pergi kerja or jalan2.
Nak pakai untuk suami kat rumah pun boleh, color cantik & tak terlalu terang.
Sweet-sweet gitu suami pun lagi sayang :)

And ada promotion tau! Beli 2 any color & dapat 1 Lip Gloss Pink Luster for FREE!





2. Timewise Body Smooth-Action Cellulite Gel Cream Promotion

Ni BUKAN untuk KURUS tau, jangan salah faham ye sayang-sayang semua.. ni untuk SELULIT.

Apa itu selulit?
Selulit adalah kumpulan lemak yang mudah terjadi pada lengan dan perut. Ia juga boleh mengakibatkan garis-garis kulit pecah yang selalu terjadi pada bahagian punggung/peha. Ia berlaku disebabkan pengumpulan toksin yang memusnahkan  struktur kollagen dan elastin pada lapisan kulit dan juga membuatkan pengaliran darah menjadi kurang efisen. Selulit juga dikaitkan dengan pertambahan berat badan dan fungsi metabolik seperti, banyak makan, tidak bersenam, hormon tiroid yang tidak aktif dan alahan pada makanan. Memakan makanan berkalori secara berlebihan adalah penyebab utama pembentukan selulit.

Sumber : http://info-kesihatan-terkini.blogspot.com/

Orang kurus pun kebanyakannya ada selulit. Dah puas try macam-macam product tapi still x hilang?
Jom try Mary Kay punya! Siap dapat FREE Body Massager lagi!





3.  Mary Kay Lotus & Bamboo Body Care Promotion

Sebelum ni saya ada review pasal Mary Kay Body Spritzer.
Bagi anda yang mempunyai masalah bau badan, walaupun pakai Deodoran pun still bau lagi boleh cuba Lotus & Bamboo Body Care ni. Confirm berkesan, masalah bau badan selesai!

Promo untuk bulan ni, anda akan dapat FREE Loofah Body Cleanser yang ada scrub untuk menghaluskan kulit & mengoksidakan bau badan!


4. Timewise Miracle Set Promotion

Meriah betul promosi untuk Timewise sejak akhir2 ni hehe.
So siapa yang nak upgrade kepada Timewise Anti-Aging or yang dah sememangnya guna Miracle Set ni, ni la masanya!

FREE Ion Massager yang bernilai RM380 tauu!


5. Mary Kay Eye & Wrinkle Promotion

Ni untuk anda yang dah mengalami tanda penuaan kat sekitar mata - Mata kusam, berkedut, kendur & lingkaran gelap bawah mata, semua dapat diatasi!

FREE Mary Kay Timewise Firming Eye Cream yang bernilai RM155 !


Suka? Seronok tak? Heheh penjimata berganda-ganda lagi bulan ni!

Bagi anda yang nak upgrade kepada Melacep Whitening , kita ada surprise bulan March 2015 nanti!
Bringing to you Melacep Plus+ !
Dengar kata formula lagi advance, kuasa pencerahan lagi hebat & turut mengandungi anti aging!
Tak sabarnyaaaa
Stay tune ~



 Love,

0173262007
MiraIxora
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Future Independent Sales Director





No comments:

Post a Comment