Saturday, April 4, 2015

Mary kay Promotion April 2015

Assalamualaikum & hai!

So bulan ni kita ada extra promotion sambungan dari bulan 3 punya promotion yang tak sempat update hehehe.

1. Timewise Miracle Set


Penjimatan hebat!

2. Botanical Effects Set

Penjimatan lagi hebat hehhe!

3. Melacep Whitening System & Melacep Plus Ultimate Serum


Melacep Plus Ultimate Serum yang sangat best, lebih lembut, kesan lebih cepat & lebih flawless.
Semua parut , cela , kulit tak sekata, kulit gelap , all in 1 product!



4. Mary Kay New Fragrance - Thinking Of Love Set


Bau yang sangat-sangat sweet & freh!
Sangat sesuai nak buat hantaran kahwin , hadiah anniversary, 
hadiah birthday or any occasion yang sweet2 romantik2 gituw. 
Paling best dalam ni ada mesej sweet kat kotak dia. 
So korang boleh bagi surprise gift jugak masa nak melamar ke kan. Aww ....:D

5. New Mary Kay Paradise Calling Make Up Collection


Ni Limited Edition tau!
Kalau nak kene grab cecepat sebelum korang berputih mata nanti hehehe.

Love,

0173262007
MiraIxora
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Future Sales Director





No comments:

Post a Comment