Thursday, June 5, 2014

Peluang menjadi seorang Mary Kay Beauty Consultant dibuka sekarang!

Assalamualaikum and hai!

Saya nak buka peluang keemasan pada sesiapa yang berminat untuk menjadi seorang 

Beauty Consultant Mary Kay!
Jangan risau kalau anda fikir anda tak tau apa2 mengenai kulit atau make up, sebab anda akan di Groom menjadi seorang wanita yg cantik dan saya akan ajar step by step apa yang anda perlu tahu tentang business, ajar cara dan teknik make up, and also fesyen! Best kan :D

Yang paling best, bermula bulan ni, Starter Kit Mary dah diupgrade and ditambah pulak dengan Botanical Effects Kit.



Jadi anda boleh pilih , nak yang kit Timewise or kit Botanical.
Kalau anda suka anti aging , or nak share keistimewaan Mary Kay dengan kawan2 sebaya boleh la ambik yang Timewise.
Kalau anda suka Botanical, or ada kulit bermasalah atau berminat nak sharing dengan kawan2 sebaya, Botanical kit is the perfect one!

Apa yg ada dalam Botanical Starter Kit ?



Anda akan dapat :

• Beg yang sangat cantik and exclusive macam dalam gambar

• Botanical Cleanser F2 (Normal Skin)
• Botanical Mask F2 (Normal Skin)
• Botanical Freshner F2 (Normal Skin)
• Botanical Hydrate F2 (Normal Skin)
• CC Cream - Light to Medium
• CC Cream - Medium to Deep
• Nourishine Lipgloss - Pink Parfait
• Nourishine Lipgloss - Pink Luster
• The Look Catalogue
• Facial Cloth
• Black Mirror - 3 pieces
and barang-barang keperluan untuk memulakan Skin Care Class anda!
(boleh refer dalam gambar, banyak sangat tak larat tulis :p)
Semua ni bernilai lebih RM500 tapi percaya tak, anda cuma bayar RM195 saja?
*Pengsan sebab best sangat hahaha!*

Apa yang ada dalam Timewise Starter Kit ?




Anda akan dapat :

• TimeWise® 3-in-1 Cleanser (Normal/Dry)

• TimeWise® Age-Fighting Moisturizer (Normal/Dry)
• TimeWise® Matte-wear Liquid Foundation - Ivory 5
• TimeWise® Matte-wear Liquid Foundation - Beige 3
• TimeWise® Cleanser & Moisturizer Sampler, 6 pairs
(Normal/Dry)
• TimeWise® Day SPF35/Night Solution Sampler, 6 pairs
• Mary Kay Crème Lipstick Sampler - Shell - pk/6
• Botanical Effects™ Mask F2 Normal Sachet - pk/6
• Black Mirrors (3pcs)
• Disposable Facial Cloth (pack of 30pcs)
• The Look catalogue
and barang-barang keperluan untuk memulakan Skin Care Class anda! 
(boleh refer dalam gambar)
Semua ni bernilai lebih RM500 jugak and sama lah, anda cuma bayar RM195 saja!
Best best best!

Lepas tu kan, ada pulak New Consultant Bonus which anda boleh beli extra Timewise Cleanser and moisturizer dapat discount 10%. Valid until 30 Jun sahaja, layak untuk semua BC baru yg register bulan Jun, xkisah la anda pilih Starter Kit Botanical or Timewise.



Suka tak?Best kann...
Ok untuk groom anda untuk jadi macam saya (ecewah) hehe, saya perlukan anda yang bersifat sebegini supaya kita akan enjoy and happy tapi dalam masa yang sama income pun masuk juga.
Cuba cakap siapa taknak duit masuk? ;p

1. Bersemangat untuk belajar

2. Nak tingkatkan keyakinan diri and be positive
3. Suka pada kecantikan 
4. Nak improvekan kulit diri sendiri
5. Nak jadi cantik of course
6. Nak bantu kawan-kawan or orang yang ade masalah kulit or xyakin dengan diri sendiri
7. Nak dapatkan income lebih (yezza)

Apa yang bestnya jadi Beauty Consultant ?
1. Discount banyak of course
2. Move up career path
3. Education dalam negara dan luar negara pun ada
4. Hati gembira and personaliti lebih menarik dan yakin
5. Bonus dan promotion product
6. Monthly ordering bonus
7. New consultant program selama 6 bulan
8. Ladder of Success
and banyak banyak banyak lagi!
Nak cerita memang panjang berjela hu3.

Siapa berminat nanti saya akan explain full details ok :D
Jadi meh cepat-cepat contact saya sekarang!

Like page ni Mary Kay | Skin care & Professional Make up | Mira Ixora
Boleh PM saya kat facebook tu, atau SMS/Whatsapp 0173262007.
Email mira_kiyatsu@yahoo.com

Thank you for reading ^_^

No comments:

Post a Comment