Wednesday, July 1, 2015

Mary Kay New Product Highlight & Promotion July 2015

Assalamualaikum & good morning!
#muahciked

Wah hari ni awal saya update promo haha sebab excited promo banyak.
Disebabkan bulan ni kita nak raya maka promo kita adalah barangan make up!
Masa raya mesti la kita nak nampak cantik, fresh, ayu, pendek kata dari hujung kaki sampai hujung rambut nak cantik!
So kalau baju raya tudung raya kasut raya dah cantik tapi muka pucat lesi , alahai..tak semangat orang tengok tau.
At least ada la lipstick sikit buat naik seri.
Kalau kulit jenis cepat berminyak & ada cela, boleh berbedak sikit :)

Suka make up?
Suka tapi tak pandai?
Ala senang je make up ni..kalau betul nak belajar, jemput datang ke kelas make up kami hari Sabtu ni 5 July 2015.
Class is FREE!
Boleh tengok poster bawah ni utk more details ye :)


Siapa yang berminat nak datang kelas ni boleh contact saya 0173262007 sebab nak reserve seat :)

Ok jom tengok promo apa bulan ni!

1. Mary Kay Mineral Cheek Color Duo

Ada 2 warna, Pink Guava & Ripe Watermelon.
Dah complete dengan highlighter skali jadi uolls tak perlu beli highlighter asing!
*Fungsi highlighter untuk memberi fokus dimensi pada bahagian wajah kita, contohnya macam efek tulang pipi , kurangkan nampak mata sembap & panda eyes, nampak lebih muda & fresh!


Mary Kay Mineral Cheek Color Duo Juicy Guava


Mary Kay Mineral Cheek Color Duo Ripe Watermelon




2. All about Eye

Mary Kay Firming Eye Cream (mengurangkan dark circle, mencerahkan kawasan bawah mata, menghilangkan garis halus)

Mary Kay Lash Primer (melebatkan , menguatkan bulu mata dari akar, memberi efek bulu mata yang panjang & tebal)

Mary Kay Oil Free Make Up remover (menghilangkan /mencuci make up dengan sangat mudah, tak berminyak & mengandungi silicon untuk anti-aging)


3. Mary Kay Lipsticks!





4. Eye Colors!


5. Mary Kay botanical Effects


For more details mengenai promotion, boleh contact saya 0173262007 okeyy :*

Juga bagi yang berminat nak tahu lebih lanjut mengenai karier dalam Bidang Kecantikan bersama Mary Kay pun boleh hubungi saya juga tau :*

Love,

0173262007
Mira Ixora
Mary Kay Independent beauty Consultant
Future Sales Director

Thank for reading!
xoxo

No comments:

Post a Comment