Monday, October 24, 2016

Nak kulit badan halus cubalah Mary Kay Loofah Body Cleanser!

Assalamualaikum & haii!

Nak tau RAHSIA kulit badan HALUS?


Biasa kita pergi spa, lulur badan, scrub badan utk dapatkan kulit yang halus.

Kalau boleh hari- hari nak SCRUB badan tapi risau kulit jadi kering pulak.
Tapi kalau tak scrub badan berdaki.
Haa camne tu?😳
Kene pilih nak kulit daki ke nak kulit kering?

Meh sy nak share ttg experience sy guna
Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser yg best ni!


Sedikit fakta :

OUR GLOBAL BRAND DEVELOPMENT GROUP SAYS, Imagine a delicate blue lotus floating on water. Or a majestic stand of bamboo, considered a symbol of long life. Breathe in the clean, crisp scent. This is the essence of the Lotus & Bamboo Collection.  




Sy mmg ada masalah kulit kering skit especially kat kaki. Sebelum ni guna sabun2 & body scrub yang biasa beli kat kedai tapi end up kulit rasa sangat tegang n kering. 

Kadang-kadang rasa xselesa sbb kering sgt. Pergi spa pun dorg akan complain kulit sgt kering. 
5 kali pergi 5 kali la kene hadap soalan yg sama 😂.
So sy stop pakai sabun yg berbuih2 banyak tu & start guna loofah body cleanser ni.

Lepas guna, surprisingly tak rasa kering. Padahal loofah ni memang ada SCRUB & yes it is for DAILY use.
So esok try lagi & now dah 5 bulan jd pengguna setia Loofah ni! Kulit pun dah xkering mcm dulu. 

Kerak daki jgn cakap lah, dah tetiap hari scrub dia pun xde can nak menepek kat kulit 😜.
Kulit pun jadi halus .

Apa yang best sangat ttg Loofah Body Cleanser ni?


Badan rasa fresh sepanjang hari sbb dia kaya dgn antioxidant-rich extracts of bunga markissa n lotus biru yg exotic,yang membantu meneutralkan kesan-kesan negatif akibat radikal bebas. 

Lagi2 if uols jenis yg cepat berpeluh or badan cepat berbau, mandi guna ni setiap hari akan bantu utk control bau peluh tu.

Loofah Body Cleanser ni sesuai untuk kegunaan harian. Antara bahan yg diadun sekali dalam formula Loofah ni adalah adunan botani penghalus kulit seperti serat loofah, serbuk buluh dengan khasiat mineral dan biji kiwi untuk mengaktif dan menyegarkan kulit. 

Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser dirumus dengan serat loofah asli untuk menanggalkan kotoran pada kulit dan mengembalikan seri semula jadi kulit anda. Kompleks pengelupasan ini sangat lembut untuk kegunaan harian bagi menyerlahkan kehalusan dan kesegaran kulit. 

Paling best bila pakai sekali dgn Lotus & Bamboo Deo Body Spritzer dan 
Lotus & Bamboo Body Lotion ! Jgn xtau dia ni 3 beradik hehehe.


Nak try set KULIT HALUS FRESH ni?


Boleh contact saya kat number bawah ni :D

Love,

0173262007
Mira Ixora
Professional Beauty Consultant
Mary Kay Independent Sales Director
Glamourous Bee unit

Thank you for reading!


xoxo

No comments:

Post a Comment