Wednesday, October 1, 2014

Mary Kay New Product & Promotion October 2014

Bulan ni sangat best sebab kita ada ANNIVERSARY SALE & also new LIMITED EDITION product launch!

Jom tengok new product dulu :

1. Little Gifts Hand Cream (Vanilla Berry & Vanilla Mint)

Formula yang sama macam Satin Hands Hand Cream (Peach) , melembapkan kulit selama 24jam walaupun tangan dibasuh berkali-kali. Kali ni dengan haruman yg sgt wangi & unik!
Best kan? 
Tiub pun cantik je sesuai sangat kalau nak buat koleksi peribadi or nak bagi hadiah kat loved ones :)




2. Litte Gift Lipbalm Set (Vanilla Mint, Vanilla Berry, Vanilla)

Haa bukan hand cream aje ada, lip balm pun ada tau!
Formula yang sama juga macam Satin Lip Balm, so korang boleh padankan dengan satin lipmask.
Normal Satin Lipbalm xde bau ye, tapi yang ni ada!
N tiub comel lagi.
Syoknyaa :D



*Picture credit to Writing Whimsy


3. Mary Kay Midnight Jewels Collection

Ada Eye Shadow, Semi Matte Lipstick, Lip Shimmer & Nail Polish!

Eye Shadow Pallette
Dari kiri : Sapphire Noir, Emerald Noir


Emerald Noir ug sangat gorgeous!Must have!



Semi Matte Lipstick
Dari kiri : Pink Moonstone, Ruby Night


Lip Shimmer in Pearl Rose


Lip swatches dari kiri : Lip shimmer (Pearl Rose), Semi matte lipstick (Pink Moonstone), 
Semi matte lipstick (Ruby Night)


Omg omg must have!
Semi matte lipstick (Pink Moonstone)


Must have jugak!!
Semi matte lipstick (Ruby Night)



Limited-Edition Mary Kay® Nail Lacquer in Night Diamond


Limited-Edition Mary Kay® Nail Lacquer in Emerald Noir.
Gorgeous sgt!!


Limited-Edition Mary Kay® Nail Lacquer in Pearl Rose




Promotion promotion!
Kalau beli set macam ni, dapat free Jewel Clutch ni :D


PROMOTION TIME!


Mary Kay True Dimension Powder
*Chiffon sold out*

Mary Kay Skinvigorate

Timewise Plus Anti Aging


Mary Kay Sun Protector SPF 35

Mary Kay Eau De Toilette


Sebarang pertanyaan atau consultation, boleh hubungi saya :

SMS/ Whatsapp :0173262007
#miraixora
Team Leader

Thank you uollss~! ^_^



No comments:

Post a Comment