Friday, April 13, 2012

Anda ada mata panda? Atasi dengan Mary Kay eye supplement series

Hye assalamualaikum..


Adakah anda semua mengambil berat tentang kawasan mata?
Anda tahu tak, mata yang sembap and gelap menyumbang kepada wajah yang nampak kusam n letih n kurang berseri.
Ramai yg berpendapat bila kita jaga kulit muka, sekali la dengan kulit kat kawasan mata skali.
Bila tepek mosturizer, tepek kat kawasan mata sekali.
Kalau nak cerahkan kulit bawah mata, tepek krim pencerah muka kat situ.
Ade tak buat camtu? Saye ade buat gak dulu. Hehe
Sebenarnya kan, cara tu salah.


Kulit dekat sekitar mata tu adelah kulit yang paling nipis kat muka.
Ia ade kelanjar sebum yang sedikit, kurang kolagen n elastin berbanding dengan kulit di kawasan lain di muka. So bila usia seseorang meningkat, pad lemak di bawah dermis mulai kurang, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan gelap kat bawah mata.


Sebab tu, kita perlukan penjagaan khusus n bahan yg lebih lembut untuk kawasan mata ni.
Mary Kay ade 3 supplement mata yg boleh selesaikan masalah anda.
Nak pakai semua lagi bagus n lagi berkesan n cepat efek dia. Nak pakai 1 1 pun bolehhh.


1. TimeWise® Targeted-Action™ Eye Revitalizer
2. Indulge Soothing eye gel
3. TimeWise® Firming eye cream




Timewise firming eye cream & Indulge soothing eye gel

Timewise targeted eye revitalizer

TimeWise® Targeted-Action™ Eye Revitalizer



Mengandungi sebatian eksklusif daripada ramuan yang dirumus khas seperti citrus peel, ekstrak timun, ekstrak isirung oat n gotu kola untuk mengatasi pelbagai punca penyebab lingkaran hitam dan kesembapan di bawah mata.
Hasilnya, kulit mata yang lebih tegang dan warna kulit yang lebih sekata.


Indulge Soothing eye gel



Menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata. Juga menenangkan rasa sakit mata akibat berjaga malam dan menyegarkan wajah yang nampak suram.


TimeWise® Firming eye cream



Menegangkan, mencerahan, membekalkan lembapan tinggi serta mengurangkan garis halus dan kedutan di kawasan bawah mata.


For me, I'm using Indulge Soothing eye gel & TimeWise® Firming eye cream sebab eye bag yang agak besar n gelap. Mula2 pakai eye gel tu untuk kurangkan rase kulit mata yang sakit cam pedih2 sebab saye keje malam, so bila berjaga tu mata memang sakit. Lepas tu pakai firming eye cream untuk menegangkan n mencerahkan kulit mata.
Lepas ni I'll continue with TimeWise® Targeted-Action™ Eye Revitalizer pulak. :)


Harga:
1. TimeWise® Targeted-Action™ Eye Revitalizer = RM150
2. Indulge Soothing eye gel = RM95
3. TimeWise® Firming eye cream = RM150


Tak rugi beli mahal2 sebab it really works!


Berminat?
Contact me:
nuramirayahaya@gmail.com
0173262007









































No comments:

Post a Comment