Thursday, April 12, 2012

TimeWise Miracle set for younger looking skin

Assalamualaikum n hyee..

Hari ni nak cerita pasal product Timewise.
Product ni dikhususkan kepada anda-anda yang berusia and nak kan kulit yang nampak  lebih muda.
Contohnya macam anda yang dah berumur 30 atau 40an ke atas, di mana kulit dah mula ade garis2 halus and kedutan.
Kita memang tak boleh halang proses penuaan tapi kita boleh melambatkan and menjadikan proses tu sebagai satu proses yang lebih baik.

Macam mana? Timewise can do it. Name pun Time wise kan - pemutar masa. Hehehe.
So, satu set ni ade 4 regimen ye:

1. Cleanser
2. Mosturizer
3. Day Solution
4. Night solution

Setiap regimen ni dirumus khas untuk melawan tanda2 penuaan. Produk ni direka untuk sama2 bertindak untuk memaksimumkan faedah antipenuaan.

Ramuan & Fungsi utama:

Cleanser :  Manik pembersih lembut akan membantu menanggalkan sel kulit mati serta mengurangkan garis halus kedutan dengan mempercepatkan proses pembaharuan semula jadi kulit

Mosturizer : Juga memaksimakan pengurangan garis halus n kedutan serta memastikan kulit sentiasa lembap

Day solution sunscreen : Penuh dengan khasiat bahan botani dengan spf25, membantu mencergaskan sel kulit dan melindungi kulit daripada sinar matahari (UVA & UVB)

Night solution : Peptida antipenuaan akan merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit

Selain tu, product ni sesuai untuk kulit sensitif and dah diuji secara klinikal untuk iritasi atau alergi kulit.
Tak ade bahan pewangi, tak de minyak and dah diuji oleh ahli dermatologi.



Mengikut kajian oleh seorang panel dermatologi dalam satu kajian klinikal selama 12 minggu:
-83% menunjukkan pengurangan garis halus dan kedutan
-Peningkatan sehingga 25% dari segi keanjalan kulit
-100% mempunyai kulit yang lebih lembut dan lebih halus
-46% mempunyai nada kulit yang lebih sekata

Berminat?

Harga:

3 in 1 Cleanser = RM105
Age Fighting Mosturizer = RM115
Day Solution sunscreen SPF 25 = RM150
Night solution = RM150

Contact me:
nuramirayahaya@gmail.com
0173262007




No comments:

Post a Comment