Tuesday, April 24, 2012

Review: Satin Lip Mask for a perfect lips

Hye Assalamualaikum..

Mesti ramai yang mengidamkan bibir yang lembut, lembap, x kering, merah, x pucat, n mungil juge.
Ramai jugak yang ade bibir yang gelap disebabkan pigmen n warna kulit kita.
Tau tak, bende2 sume ni boleh diatasi!

Hari ni saye nak kongsi macam mane nak dapatkan bibir yang cantik tanpa nak bedah2.
Hehe.


Bibir sihat idaman semua wanita
Pernah dengar lip mask?
Bukan muka je kene pakai mask, bibir pun kene mask jugak for extra care.

1st step : Satin lip mask
Satin lip mask ade 2 fungsi : 1st sebagai mask untuk menganjalkan bibir n memperbaiki tekstur bibir dan juge mengelakkan kedutan.
2nd : Berfungsi sebagai scrub yang akan menanggalkan sel kulit mati di bibir dengan manik2 halus yang ada dalam mask tu.

Hasilnya: Bibir yang segar, merah n licin sebab kulit2 mati tu dah disingkirkan mase scrub.

2nd step: Satin lip balm
Lepas pakai lip mask tadi, kita mestila nak kekalkan kelembapan bibir kita kan?
Selain tu fungsi lip balm untuk melindungi bibir dari kerosakan persekitaran dan juga kering akibat panas matahari. Tekstur Satin lip balm ni ringan, tak melekit n tak kesat macam lip balm yang lain.
This is one of my customers and my favourite product from Mary Kay.
Sangat best n efektif!


Satin Lips Mask n Balm from Mary Kay

Price:
1. Satin lip mask : RM45
2. Satin lip balm : RM35
Nak cube sendiri?
Contact me at 0173262007.





2 comments:

  1. bape lama nk nmpak perubahan bibir gebu ccam pic kt atas ni? hrga tu etrmasuk pos ke x?

    ReplyDelete
  2. bape lama masa untuk dptkn bibir yg gebu ni? harga dia dh termasuk pos ke blum?

    ReplyDelete